Vanaf
€ 9.50 p.p.
Vanaf
€ 9.50 p.p.
Vanaf
€ 9.50 p.p.

Huifkartocht hemelvaartsactie

Al eeuwenoud, maar het blijft een indrukwekkend gezicht,….paard en wagen. Dit plaatje in combinatie met het prachtige landschap van de Veluwe is de basis van een voor een bijzondere  ervaring, de huifkartocht. Zodra de kar in beweging komt, voel je de natuur binnenkomen. De hoeven klinken ritmisch op de achtergrond en langzaam droom je weg.

Huifkartocht, wat is het:

De Veluwe biedt een prachtig decor voor het maken van een huifkartocht. Wij kunnen u vanaf diverse locaties op de Veluwe de unieke beleving van een huifkartocht aanbieden. Uiteraard brengt iedere tocht u langs bijzondere bosgebieden en indrukwekkende landerijen.

De tocht duurt ongeveer 1.5 uur en zal plaatsvinden om 10 uur.
(let op! tijdstip 11.30 is vervallen!)
De kosten voor deze tocht zijn € 9.50 inclusief koffie, thee of ranja bij ontvangst. • 1:00
 • Buiten
 • Ontspannen
 • Bos


Beoordelingen

Gerelateerde Activiteiten

€ 7.50 p.p. GPS Natuurtocht
€ 7.50 p.p.

GPS Natuurtocht

Je voelt je voeten, maar dat maakt niet uit. Iedere meter die je aflegt, brengt weer iets nieuws. Het is echt ongelooflijk hoe mooi de Veluwe is en hoeveel flora en fauna er leeft. Je wist dat natuurlijk wel, maar nu je zo gericht alle pracht en praal krijgt voorgeschoteld, ben je toch zwaar onder de indruk. De wind steekt op en brengt een aangename verkoeling. Heerlijk dit.

GPS Natuurwandeltocht, wat gaan we doen?

Bij aanvang krijg je een duidelijke instructie over deze leuke activiteit. Het komt erop neer dat je “gewapend” met een GPS de Veluwe gaat verkennen. De vooraf ingestelde route leid je over de prachtige Veluwe. Onderweg wordt er op meerdere punten extra informatie gegeven over de geschiedenis en de cultuur van de omgeving waar je op dat moment loopt. Zo voert de GPS natuurwandeltocht u onder andere langs stuifduinen, de met de prachtige Rododendron haag omgeven vennen op het Ronde Huis-terrein en de restanten van het Ronde Huis in het Zandenbos.

Te boeken vanaf 2 personen.

Wat leveren wij?

 • Instructie door professionele instructeur
 • Toegangskaartje tot de expositie
 • GPS apparaat
 • Boekje met beschrijving
Meer informatie
€ 14.50 p.p. Geocache GPS tocht
€ 14.50 p.p.

Geocache GPS tocht

Nog 1 keer kijk je naar de coördinaten en je weet dat het niet lang meer kan duren. Niet veel later ben je op de plek van bestemming en gretig kijk je rond. Waar kan het liggen? Waar kan het zijn? Plots duik je op de grond en niet veel later til je het kistje uit z’n verstopplek en opent het dekseltje. Je team kijkt gespannen mee…. De volgende opdracht komt eraan. 

Geocache GPS tocht, wat is het

Met behulp van een GPS en coördinaten ga je samen met je team op pad op een mooie tocht door de bossen. Iedere coördinaat die je moet opzoeken brengt je bij een nieuwe opdracht die je samen met je team moet uitvoeren. De oplossing van deze opdracht geeft toegang tot de volgende coördinaat en op deze manier kan je de tocht volledig afleggen. De laatste coördinaat brengt je bij de ware schat van deze tocht…. Lukt het jou en je team om de cijfercode te kraken en de schat te openen? 

Welke uitrusting leveren wij?

 • Instructie door een professionele instructeur
 • GPS apparaat
 • Opdrachtenboekje
Meer informatie
Vanaf
€ 25.00 p.p.
Elektrische step Fat MAX
Vanaf
€ 25.00 p.p.

Elektrische step Fat MAX

De Kickbike Fat MAX is een stoere step met een elektromotor die geheel op eigen kracht zich voort beweegt.
Voor de sportievelingen onder ons is het mogelijk om bij te steppen, maar dit is geen must.
Lekker met je collega's, vrienden of familie cruisen over de Veluwe, halverwege de route is het mogelijk om een pauze in te lassen met een drankje of een leuke activiteit. Leuk te combineren met Handboogschieten.

Inclusief:

 • Uitleg en instructie
 • Verzekering
 • Kickbike Fat MAX
 • Instructeur 

Kosten:  
- 1 uur € 25,- p.p.
- 2 uur € 37,50,- p.p.
- 4 uur € 45,- p.p.
Meer informatie