€ 7.50 p.p.

Lente Veluwewandeling

LET OP: we hebben helaas besloten de wandeling over onze vaste routes van 12 en 22 km te laten lopen, i.v.m. het geringe aantal deelnemers.  U kunt dus enkel voor deze 2 afstanden kiezen.  De 22 km loopt door het dorpje Vierhouten waar u iets lekkers kan nuttigen en eventueel naar het toilet kan. De 12 km zal geen koffiepauze onderweg hebben. Wel staan we bij terugkomst klaar met een kop soep en mag u gratis onze expositie bezichtigen. Alle deelnemers worden op de hoogte gebracht. Het is wel nodig om u van tevoren even aan te melden.

Trek uw wandelschoenen aan en kom wandelen in de mooie omgeving van Nunspeet. In samenwerking met Staatsbosbeheer organiseren we op 9 april a.s. een wandeling van 15 en 22 km. Langs de route staan we met de verkoop van warme dranken/ frisdrank en candybars. Tevens is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de vrijwilligers van Staatsbosbeheer over de mooie omgeving. Bij terugkomst krijg je een heerlijke kop soep en is er de mogelijkheid om onze mooie expositie te bezichtigen over de Veluwe en onze nieuwe tijdelijke expositie over het 'duistere dierenrijk' (entree € 2.50 pp).
Start wandeling vanaf 9.00 uur. Vanaf 8.30 uur kunt u zich melden bij ons aan de balie. We zullen daar ook al staan met verkoop van koffie en thee.
Starten kan tot 12.00 uur. Het is verplicht om u van te voren aan te melden via deze site! Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.


  • 3:00
  • Actief
  • Buiten
  • Ontspannen
  • Bos


Beoordelingen

Gerelateerde Activiteiten