Vrijwilligers gezocht

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de balie en activiteitenbegeleiding.

Wie zoeken we?
Vrijwilligers balie ontvangen de bezoekers in het centrum. Ze helpen bijvoorbeeld wandelaars op weg, beantwoorden vragen van bezoekers en ze ondersteunen de exploitatie van het Bezoekerscentrum. Een afwisselende functie waar het allemaal draait om gastgerichtheid.

Vrijwilligers activiteiten maken jong en oud enthousiast door middel van leuke activiteiten zoals knutselen met de natuur, nestkastjes timmeren of met een groep de natuur in te trekken. Zij zijn creatief en gaan graag met mensen om. De voornaamste doelgroep van onze activiteiten zijn kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Wat wordt er geboden:
We zorgen voor een gedegen inwerkperiode en vrijwilligershandboek. Je wordt ingewerkt door huidige medewerkers en geïnformeerd door/over Staatsbosbeheer. We bieden een fraaie werkomgeving in een prachtig natuurgebied, gezellige collega’s en enthousiaste bezoekers. Je wordt deels begeleidt door de boswachter van Staatsbosbeheer.

Je krijgt een abonnement op kwartaalmagazine ‘Naar Buiten’ en het vrijwilligersmagazine ‘Veldpost’. Tevens ontvang je vrijwilligerskleding en een vrijwilligers- of reiskostenvergoeding.

 

logo Staatsbosbeheer

 

Rol van Staatsbosbeheer
Om groene ambities op het vlak van jeugd, recreatie, doelgroepen met speciale behoeften en toezicht te financieren, wordt Staatsbosbeheer een maatschappelijk ondernemer. Niet om de hoogst mogelijke omzet te halen, maar om met renderende zaken betekenisvolle activiteiten mogelijk te maken. Een van de manieren om dit te bereiken is de samenwerking tussen Staatsbosbeheer en Outdoor Centrum Nunspeet. Zij hebben hun krachten gebundeld in Bezoekerscentrum Nunspeet.

Geïnteresseerd?
Stuur dan een email met je motivatie naar info@bezoekerscentrumnunspeet.nl.

Voor meer informatie:
Tel. 0341-217011 Vraag naar Marije (werkdagen; wo en do)