Vanaf
€ 6 p.p.

Kabouterweken tijdens de herfstvakantie

Kom tijdens de kabouterweken (15 oktober t/m 30 oktober) naar het Bezoekerscentrum Nunspeet. Loop samen met je kabouters het kabouterpad en misschien kom je wel een echte kabouter tegen!

Kinderen van 3 tot 7 jaar, maar ook oudere kinderen die in kabouters geloven, zijn van harte welkom bij het Bezoekerscentrum Nunspeet. Tijdens de Kabouterweek speur je samen naar kaboutersporen. Denk aan geknakte grassprietjes op de plekken waar kabouters gepicknickt hebben, paddenstoelenbankjes en kleine voetsporen. De speurtochten vinden plaats op het kabouterpad van het Bezoekerscentrum Nunspeet. De kinderen krijgen een rode puntmuts en wat lekker mee voor onderweg. Na afloop mogen ze de muts houden.

Alleen in de kabouterweek is de speurtocht nog spannender dan buiten de herfstvakantie: dan is er langs het kabouterpad bij het Bezoekerscentrum Nunspeet een schatkistje verstopt. Wat erin zit is een geheim, maar één ding is zeker: het kind dat de schat vindt, krijgt een verrassing.

Daarnaast krijg je na afloop een leuke  kleurplaat en maak je kans op mooie prijzen!

Het kabouterpad kost € 6,00 per kabouter en we vragen aan de balie € 10,00 borg voor de begeleiderstas. Deze graag contant betalen.
Praktische zaken: je hoeft alleen te reserveren voor de kinderen en het pad is slecht te bewandelen met kinderwagens  • 1:30
  • Buiten
  • Bos


Beoordelingen

Gerelateerde Activiteiten