Winkel

 

 

In het bezoekerscentrum is een fraaie winkel. Hier kan de liefhebber terecht voor allerlei natuurgerelateerde producten. Zoals boeken over de natuur, knuffels van dieren die op de Veluwe voorkomen en leuke ansichtkaarten. Speciaal in onze winkel is onze collectie geweien en schedels!

Alles voor de binnenmens…

Er is in de winkel van alles te vinden om het interieur thuis op te leuken! Kussens voor op de bank, mooie bewaarblikken of leuke beeldjes van hout of steen. Voor ieder wat wils!
Wil jij thuis een echte natuuruitstraling? Wat dacht je dan van een mooie hertenschedel met gewei voor aan de muur? Een schapenvel voor op de grond. Of een konijnenbontje voor op de tafel!?

… de buitenmens…

Lekker er op uit in de natuur. Ook daar hebben wij wat voor! Paraplu’s en poncho’s om droog te blijven. Verrekijkers om de vogels en dieren te bekijken. Lekkere (Oud Hollandse) snoepjes om onderweg wat te snoepen. Daarbij verkopen wij natuurlijk wandel- en fietskaarten en helpen wij je graag op weg met de route!

… en voor de kinderen!

Ook voor de kinderen zijn er leuke producten in de winkel! Elk kind is anders en daarom hebben wij een hoop verschillende dingen te bieden! Van knuffels voor de knuffelkont tot loeppotjes voor de natuurontdekker. En van kinderboeken voor de dromer tot spelletjes voor het gezelligheidsdier.

Cadeaupakketten en souvenirs

Er zijn leuke kant-en-klare cadeaupakketten te vinden. Of stel zelf een origineel natuurpakket samen als cadeau! Er zijn diverse Veluwse lekkernijen en souvenirtjes te koop. Zo zijn er heerlijke theeën, jammetjes en honing. Maar ook Veluwse sleutelhangers en magneten.

Kom eens langs en neem een kijkje in onze winkel!
Klik hier voor onze openingstijden.