Groen vergaderen

Groen vergaderen: een heisessie, training, vergadering, teambuilding of brainstorm in hartje Veluwe!

Groen vergaderen omringd door Veluwse bossen, zandverstuivingen en heidevelden kan perfect bij Bezoekerscentrum Nunspeet. Hier kan je nog werkelijk onthaasten. Volop rust, ruimte en heel veel groen. Een wandel- of fietstocht als vergaderbreak bevelen wij van harte aan! Ook de hoeveelheid buitenruimte rondom het bezoekerscentrum nodigt uit tot het organiseren van een originele activiteit om de teamspirit te versterken.

Prachtig gelegen midden in de Veluwe en op steenworp afstand van de snelweg en het station. Voor iedere gelegenheid is er een passende ruimte, voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, waaronder een Digibord. De samenwerking met het Bezoekerscentrum zorgt voor een unieke toevoeging aan de dag. Het ontvangst in de ambiance van het bezoekerscentrum zorgt ervoor dat een ieder zich direct zijn gemak voelt. De goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (100 meter van het Station) wordt door veel bedrijven als een plus gezien, maar ook met de auto zijn wij uitstekend bereikbaar vanwege de ligging nabij de A28.

Unieke vergaderbreaks

Uiteraard helpen wij graag mee om een vergaderarrangement samen te stellen. In samenwerking met  Outdoor Centrum Nunspeet  zijn diverse vergaderbreaks en teambuilding activiteiten mogelijk, zoals:

 

vergaderzaal Bezoekerscentrum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanaf
€ 14.00 p.p.
Vergaderarrangement
Vanaf
€ 14.00 p.p.

Vergaderarrangement

Fout: product bestaat niet Meer informatie
€ 69 p.p. Vergaderdagdeel i.c.m. Teambuildingsdag
€ 69 p.p.

Vergaderdagdeel i.c.m. Teambuildingsdag

Fout: geen ID ingesteld Meer informatie