Vacature weekend-/ vakantiehulp

 

Bij Bezoekerscentrum Nunspeet en Outdoorcentrum Nunspeet vind je de perfecte combinatie van avontuur en ontspanning voor jong en oud. Of je nou gaat wandelen in het Kabouterbos, een expositie bezoekt, komt winkelen of een van onze te gekke vervoersmiddelen huurt,  het avontuur komt je altijd tegemoet.

Houd jij van Outdoor en actie? En vind je het leuk om met mensen om te gaan?   Voor Bezoekerscentrum Nunspeet en Outdoorcentrum Nunspeet zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers voor de weekenden en vakanties.

Een greep uit jouw werkzaamheden
Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze gasten. Je verstrekt informatie over de omgeving, ondersteunt de winkelverkopen en verzorgt de opstart van diverse kinderpaden. Je beantwoordt de mail en verwerkt de reserveringen in het systeem. Naast je taken bij het Bezoekerscentrum, ben je ook inzetbaar bij Outdoor Centrum Nunspeet om gasten te ontvangen en op weg te helpen met hun uitje in de natuur. Je taken zullen dus veelzijdig zijn!

Jouw profiel
Je bent minimaal 16 jaar
Je bent flexibel inzetbaar en geen 9-5 mentaliteit
Je bent beschikbaar in de weekenden (ook zondag) en vakanties
Je bent enthousiast
Je hebt goede computervaardigheden

Ons aanbod
Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie op een unieke werkplek. Je mag rekenen op een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring.

Over Bezoekerscentrum Nunspeet
Bezoekerscentrum Nunspeet is gelegen bij het transferium. Naast een mooie expositie over de Veluwe en wisselende exposities is er een winkel met natuur- en streekproducten. Vanuit het centrum starten diversen wandelingen. In samenwerking met Outdoor Centrum Nunspeet verhuren wij diverse vervoersmiddelen, zoals fietsen, elektrische steps en mountainbikes. We organiseren kinderfeestjes, teamuitjes en groene vergaderingen op deze mooie plek.

Selectieprocedure
Zie jij je hier al helemaal werken? Mail dan jouw CV en motivatiebrief naar info@bezoekerscentrumnunspeet.nl

Hopelijk ontmoeten wij je snel!