Teambuilding

Ontdek de Veluwe samen met uw collega’s

Actief samenwerken in de bossen, leer elkaar beter kennen en help actief mee met het ontstaan van een goede teamband. Samen met Team4Teams bieden wij teamtrainingen aan die worden afgewisseld met ontspannende en teambuilding activiteiten. De trainingen worden gegeven op een centraal gelegen locatie in Nederland midden in de prachtige Veluwse natuur.

Trainingen worden op maat gemaakt voor u en uw bedrijf, hierdoor worden de specifieke punten aangepakt die aandacht nodig hebben voor uw organisatie. Op onze unieke locatie aan de rand van de Veluwe is plek voor groepen tot 120 personen.

Break

Even een break? De teamtrainingen worden afgewisseld met ontspannende en samenwerkingsactiviteiten om de band tussen collega’s nog sterker te maken. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten als GPS Games, een tocht op een elektrische Fat Max Kickbike of Bamboestieken.

Wat bieden wij u aan?

Teambuilding met Reflectie – een perfecte start in de teamtrainingscyclus. Met teambuilding oefent u het plezier van samenwerken. Teambuilding vergroot het vermogen om bij veranderingen flexibel en creatief te blijven en ondersteunt resultaatgericht werken. Periodiek onderhoud voor elk team.

Vraag uw offerte aan

 

Vanaf
€ 14.00 p.p.
Vergaderarrangement
Vanaf
€ 14.00 p.p.

Vergaderarrangement

Fout: product bestaat niet Meer informatie
Vanaf
€ 39 p.p.
Teambuilding actief
Vanaf
€ 39 p.p.

Teambuilding actief

De uitdagende activiteiten staan centraal tijdens dit teambuildingsprogramma Meer informatie
€ 69 p.p. Vergaderdagdeel i.c.m. Teambuildingsdag
€ 69 p.p.

Vergaderdagdeel i.c.m. Teambuildingsdag

Fout: geen ID ingesteld Meer informatie