Over ons

Ervaar, ontdek en beleef!

Ervaar de Veluwe! In ons Bezoekerscentrum is een prachtige expositie over de Veluwse natuur te zien.
Ontdek de Veluwe! Wandelen, fietsen of met een elektrisch voertuig, vanuit ons bezoekerscentrum staat u snel in het hart van de Noord-Veluwe.
Beleef de Veluwe! Wil je samen met je vrienden, familieleden of collega’s een leuk uitje boeken? De Veluwe is een super geschikte plek om met je vrienden of collega’s een leuke activiteit te doen midden in de natuur!

Locatie  Plattegrond omgeving

Bezoekerscentrum Nunspeet ligt aan de rand van de Veluwe en is dus een ideale startplek voor veel buitenactiviteiten. Daarnaast is de A28 ook nog eens op korte afstand van ons bedrijf en is het treinstation met twee minuten lopen nog dichterbij. Het maakt dus niet uit waar je vandaan komt, je kunt ons altijd bereiken!
Op het Veluwetransferium bij ons voor de deur kun je gratis parkeren en is het mogelijk de uitkijktoren te beklimmen.

Mensen achter Bezoekerscentrum Nunspeet

Hendrik-Jan Borsboom (eigenaar Outdoorcentrum Nunspeet) is op en top natuurliefhebber en graag actief in de natuur bezig. De beleving van de natuur laat hij dan ook in het hele bedrijf terugkomen. Dit unieke concept is onze gasten ook opgevallen waardoor ze regelmatig terugkomen om andere activiteiten te doen.
Jeannette van Asselt is medewerkster in het Bezoekerscentrum en één van de vaste gezichten. Geboren en getogen in Nunspeet waardoor ze u alles kan vertellen over de veelzijdige omgeving van Nunspeet.
Michele Schuurkamp is ook medewerkster in het Bezoekerscentrum en het andere vaste gezicht. Graag bezig in en met de natuur.

Erkend leerbedrijf

Bezoekerscentrum Nunspeet is een erkend opleidingsbedrijf. Er worden regelmatig stagiaires opgeleid; zowel front-office als bij de activiteiten.